Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Shichinintai

 

vagyis a Hét zsoldos

Kép

 

Legenda:

Hakushin hegyén van egy szentély, ami megnyugvást hoz a hét zsoldos lelkének.

Úgy nagyjából tíz esztendeje éltek. Valahonnan keletről érkeztek a vidékre. Könyörtelen zsoldosok voltak. Nem volt uruk, akiknek szolgáltak. Azért harcoltak, aki a legtöbbet fizetett. Egyik csatából mentek a másikba, csak a küzdelem éltette őket. Igaz, hogy csupán heten voltak, mégis bárki, aki szembe szállt velük, az életével fizetett.

Végül a hadurak belátták, hogy nem hagyhatják, hogy a hét harcos szabadon garázdálkodjon a vidéken. Sereget gyűjtöttek, hogy leszámoljanak velük.

A hét harcos keményen ellenállt. A hegyekbe menekültekde nem messze elérték őket. Súlyos vérveszteség árán, de végül sikerült legyőzniük a Shichinintai-t. Szörnyű bűneikért lefejezték őket.

Az emberek féltek. Féltek, hogy a hét zsoldos szelleme visszatér és kísérteni fog, ezért sírboltot építettek a hegy tövében, abban a reményben, hogy a zsoldosok lelke megnyugszik, és nem háborgatja többé őket. Azóta a Hakurei-hegy, a hét zsoldos hegye lett.

 

Tagok:

Kép

 

 

Shichinintai no Bankotsu

Kép

Kor: 17 év (+10 holtan...)

Fegyver: Banryuu, a "legjobb barátja" :)

Neve jelentése: Barbár csont

Magyarhangja: Haagen Imre

Megjelenés a történetben: 109.rész

Főbb jelmondata: Addig élvezem az életet, amíg még megtehetem!

Régen: Gimnazista volt, de kirugták, majd szellemírtóként dolgozott

Homlokán lévő jel jelentése: fiatalság, ifjúság

Bankotsu a Shichinintai vezetője. Igaz, hogy ő a legfiatalabb, de neki puszta kézzel is akkora ereje van mint a többi zsoldosnak együtt (az ereje vetekszik az erős szellemekével, pedig ő csak egy halandó). Legszívesen Jakotsuval szeret lenni, mivel csak benne bízik meg, ezenkívül vele alapította meg a Shichinintai-t.  Őt is, akár többi társát Naraku keltette életre, egy ékkőszilánk segítségével. Bankotsu viszont tudta, hogy a félszellemtől nem igazi életet kapott. (erre utal a jelmondata is) Fegyvere, a Banryuu, mit a "legjobb barátjának" becézget. A fegyver önmagában nagyobb, mint maga Bankotsu, de a fiú mégis fél kézzel forgatja, mintha pillekönnyű lenne, pedig nem az...három jól képzett szamuráj is csak nehezen bírja el. A történetbe úgy kapcsolódott be, hogy ezt kereste, nameg bosszút akar álni a legyőzőiken. (Azonban a levélírással gondjai voltak, így azt inkább Renkotsuval iratta meg. xD)  Bankotsu nem egy kemény vezér, szívesen viccelődik, szinte mindig jókedvű. Tapasztalt a gyilkolás terén, és egy igazi vezéregyéniség. 

 

 

Shichinintai no Jakotsu

Kép

Kor: 21 év

Fegyver: Jakotsutou

Neve jelentése: Kígyó csont

Magyarhangja: Pálmai Szabolcs

Megyjelenés a történetben: 102. rész

Főbb jelmondata: Yashi, olyan aranyos vagy/vagyok!

Régen: Szellemírtó volt

Arcán lévő jel jelentése: A mérgeskígyó fogaira utalnak, halál

 

Szerintem Jakotsu a legkülönösebb tag a Shichinintai-ban. Már a külsejéről is látni lehet, hogy nem egy hétköznapi személy: női kimono(k), rúzsos ajkak férfi létére. A belső tulajdonságai is furcsák: először is...meleg. Inuyashaért egyenesen rajong, kinek imádja a "cuki kis kutyafüleit". Amúgy szinte minden férfi szereplő tetszik neki, kivéve Kouga, aki nem az esete. xD De, szerintem ezt hagyjuk.

Jakotsu bizar külseje ellenére igen jó harcos. Van egy nagyon veszélyes kardja, ami hosszabb mint látszik, ugyanis több pengéből áll, mik össze vannak kapcsolva. Ez a kard úgy mozog, mint a kígyó (innen a neve is: Jakotsutou), mi lehetővé teszi, hogy egyszerre több embert öljön meg. Jakotsu a Shichinintai egyik alapító tagja, ugyanis kb. négy évvel ezelőtt (persze haláluk előtt xD) legjobb barátjával, Bankotsuval alakították meg ezt a zsoldos csapatot. Bankotsu és közte erős kapcsolat van. (ez egy baráti kapocs, de ki tudja, lehet, hogy Jakotsunak tetszik vezetője...) Szívesen engedelmeskedik Bankotsunak, sokszor vannak együtt, hiszen régóta ismerik egymást. Jakotsu nagyon jó lelkü, képes szerelmeivel bármijét megosztani, legyen az akár azaz ékkőszilánk, amivel életre keltették. Jakotsu nagyon érzékeny személy. Ezen kívül, nagy szépérzéke van, szereti a nyugalmat, ugyanakkor imád harcolni és vért ontani. 

 

Shichinintai no Suikotsu

KépKépKép

Kor: 36 év

Fegyver: 4 db éles pengéből álló ún. neko-te tekagi-t visel

Neve jelentése: Alvó csont

Magyarhangja: Magyar Bálint

Megjelenés a történetben: 107. rész

Régen: Orvos volt, de a vér látványától megőrült kissé

Arcán lévő jel jelentése: Düh, dühöngés

Suikotsu két külön személyiség, szó szerint. Ugyanis két énje van, a jó orvos, és a gonosz zsoldos. Régen Suikotsu egy kedves doktor volt, ki szinte minden idejét gyerekekkel töltötte. Azonban egyszer megölt egy embert (az a valaki megtámadta, ezért meg kellett védenie magát, és a gyerekeket), és amikor meglátta a vért, majd rájött, hogy mit is tett ^-^, kicsit ...... nagyon megőrült. Ettől kezdve csak a gyilkolásnak élt, ezért is csatlakozott a Shichinintaihoz. Minden taggal jól kijön (talán ő az egyedüli, aki mindenkit "kedvel"), még Kikyouval is meg tudta kedveltetni magát, persze akkor még jó volt.

 

Shichinintai no Renkotsu

KépKép

Kor: szerintem 25 és 35 között jár valahol

Fegyver: A tűz

Neve jelentése: Fémfeldolgozó csont

Magyarhang: Varga Rókus

Megjelenés a történetben: 102. rész

Arcán lévő jel jelentése: Csalás, fortély

Renkotsu ...

 

 

Shichinintai no Mukotsu

Kép

 

Shichinintai no Ginkotsu

Kép

 

Shichinintai no Kyoukotsu

Kép  

 

 

 Második haláluk:

Kyoukotsu: A Hét zsoldos közül először Kyoukotsu hal meg. Kouga-val harcolt, végig ő volt fölényben, amikor Kouga hirtelen kivette a zsoldos homlokában lévő szilánkot. Ekkor Kyoukotsu csontokká változott, a fegyvere pedig Saiymyouso darazsakká.  

Mukotsu: A második zsoldos aki meghal, Mukotsu, a Méregkeverő. Mukotsu elrabolta Kagome-éket, miközben Jakotsu elcsalta InuYasha-t. Sesshoumaru azonban megjelent és végzett Mukotsu-val a Toukijin segítségével.  

Suikotsu: A hamadik, aki végleg eltűnik a sorozatból, Suikotsu, a tiszta lelkű zsoldos. Suikotsu gonosz énje elrabolta Rin-t, majd a hegyre vitte. Sesshoumaru megjelent, hogy megmentse a kislányt, de ekkor színrelépett Jakotsu is. Sesshoumaru a kardját Suikotsu szívébe dobta, de a zsoldos ettől nem halt meg. Épp végezni akart Rin-nel, amikor Kikyou egy megszentelt nyílvesszővel, meglőtte a zsoldos nyakában lévő ékkőszilánkot. Az ékkőszilánk ettől megtisztult, és Suikotsu, újból az a tiszta lelkű, jószívű orvos lett aki egykor volt. Suikotsu megkérte Kikyou-t, hogy vegye ki a nyakában lévő szilánkot. Bár a miko nem akarta megtenni, de eszébe jutottak Bankotsu szavai... már éppen kivette volna, amikor Jakotsu a kardjával megelőzte, és kivette társa szilánkját.

Jakotsu: Miután InuYasha a barlangban telibe találta Jakotsu-t a Szélbordával, Jakotsu megkérte InuYasha-t, hogy ölje meg. Jakotsu csakis InuYasha kezétől akart meghalni. A hanyou azonban nem teljesítette kérését, és elment. Jakotsu a barlangban feküdt, mígnem megjelent még valaki. Renkotsu. Jakotsu tudta, hogy a közeledő férfi mit akar. Már beletörődött a sorsába. Nem tudott, és talán nem is akart már elmenkülni. Renkotsu kivette a saját társa nyakából az ékkőszilánkot. Jakotsu-val pedig az történt, mint a halott társával. Ő is csontokká és hamuvá változott.

Renkotsu: Renkotsu, miután megölte Jakotsu-t, találkozik Bankotsu-val. Bankotsu már tudta mit tett Renkotsu. Naraku Saiymyouso darazsa felvilágosította, hogy Renkotsu megölte legjobb barátját Jakotsu-t. Bankotsu bosszút akart állni érte, de nem akart egyellőtlen esélyekkel harcolni Renkotsu ellen, így odadta Renkotsu-nak az ékkőszilánkjait, és a Banryuu-t sem használta. Renkotsu az összes nála lévő fegyverével sem volt képes legyőzni Bankotsu-t. Végül a Shichinintai vezére, Jakotsu hajtűjét Renkotsu nyakába dobta, és kivette a férfi nyakából a szilnákokat.

Bankotsu: Miután Bankotsu megölte az ezredik démont, a  Banryuu szert tett a legerősebb képességére. Bankotsu nem sokat tétovázott, rögtön megtámadta InuYasha-t. A hanyou sem volt azonban rest. Az utolsó pillanatban visszaverte a Bakuryuuha-val, és így Bankotsu-t telibe alálta a Youki. Ekkor elvesztette az emlékezetét, és a Banryuu is összetörött.Azonban nem InuYasha ölte meg, hanem Naraku. Miután Bankotsu eszméletlen lett, Naraku is színrelépett. Kivette a Bankotsu testében (a karjában) lévő ékkőszilánkott. Bankotsu nem szenvedett 2. halálának pillanatában. Ugytűnt mintha csak aludna, és valjuk be, valóban aludt, mostmár örökre. Ekkor immár igazi valójára, csontokká változott. Bankotsu halálával a Shichinintai második élete is véget ért.

 

Akemy

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

LOL

(Midory, 2018.08.22 23:10)

Renkotsu a kedvencem,eddig őt tudtam legelőször megjegyezni,talán mert kopasz??Lehetséges...Jakotsu-t is bírom :D

:)

(laura, 2014.11.29 19:06)

ha nem jöttetek volna rá, akik nem az első 30 részben vannak benne, tuti h meg fognak halni
szoval a hét harcos is
de ez nem jo példa, mert naraku is meghal, de konkrétan nincs enne az első 30 részbe (csak szó van rolla) ;)

Re: :)

(..., 2015.06.30 23:50)

Már bocs, de kouga a 30-nem tom hányadik részben van benne, ès mily meglepő NEM HAL MEG!

...

(..., 2015.06.30 23:47)

Ginkotsu kimaradt!

Bankotsu

(Németh Sára, 2011.11.27 15:13)

Az én kedvenc rossz szereplőm az Bankotsu lenne!

Re: Bankotsu

(Járja Tímea, 2012.03.22 19:36)

Hülyeség az egész!!!<3 <3 <3


Írta:Járja Tímea

Re: Bankotsu

(Evelin, 2015.06.29 13:17)

te kurva bankotsu az enyém -.-" <3

neeeeeeee

(Zsófi, 2014.08.25 17:00)

Nem akarom hogy Bankotsu meghaljon!A kedvenc szereplőm!:'(<3

NEEEEE

(Midorii, 2014.05.10 23:53)

Nem akkarom, hogy Jakotsu meghaljon :'( Ő a kedvencem D:

gregoryfan95@citromail.hu

(rami, 2013.04.23 09:27)

ház baszzus :D ja hülyeség de az a jó ^^ :D imádom :D nem is olyan rosszak mint ahogy mondják :D

 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< Április / 2020 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 287497
Hónap: 1838
Nap: 73