Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kikyou

Kép

Név: Kikyou

Kor: 67 éves (17 évesen meghalt, majd rá 50 évvel feltámasztják)

Fegyver: Íj és nyilak, spirituális erő

Ember (de mondhatjuk élő halottnak is)

Főellenség: Naraku

Család: Kaede

Szerelme: Inuyasha

Kikyou egy igen erős, és híres papnő. Sokszor segít az embereken, gyakran gyerekeket is tanít. Sok évvel ezelőtt ő és Tsubaki "versengett" a Shikon no Tama-ért (Négy Lélek Szent Ékkövéért) Végül is rá bízták az ékkövet, miért Tsubaki nagyon megutálta. Még meg is átkozta a "sötét papnő", mi az volt, hogyha valaha szerelmes lesz Kikyou, akkor meghal. Ennek ellenére beleszeretett Inuyashába. Mikor 17 éves volt rátalált egy súlyosan sérült tolvajra: Onigumora, kit titokban ápolni kezdett. Közben a sérült ember beleszeretett a nőbe. A kő és emiatt viszont súlyos árat fizetett. Az akkor már félszellem Naraku ugyanis felvette Inuyasha alakját, és kijátszotta egymás ellen a szerelmeseket. Kikyou teljesen meggyűlölte a félszellemet (Inut.), ráadásul súlyosan meg is sérült. Varázs erejű nyilával majd egy fához szögezte szerelmét, ki nem halt meg csak elvesztette eszméletét, így egy 50 évig tartó álomba küldte őt. Ezután a tett után meghalt. Testét a Shikon no Tama-val együtt elégették. :( Kép ... Majd eltelt 50 év, feltámadt. Ugyanis halott testének hamvait kiásták sírjából, "zombiként" újjáélesztették, majd visszaszerezte Kagométól lelke egy részét. Életben viszont csak úgy maradhat, ha lélekgyűjtői segítségével fiatal, elhunyt lányok lelkeit gyűjti magába. Kikyot egyetlen cél vezérli: megbosszulni Inuyasha árulását. Gyűlöli Narakut. Mindig egyedül jár, ritkán csatlakozik valakinek a csapatához. Reinkarnációját, Kagomét nem kedveli, de voltak olyan alkalmak, hol segítették egymást. Van egy huga: Kaede. Szerintem Inu és Kaede után leginkább Suikotsut kedveli/kedvelte. (persze neki is a jó énét) Kikyou álltalában keveset beszél (nem jártatja a száját feleslegesen :D) Igen okos és kedves is a maga módján. Sokszor van gyerekekkel, kiket tanítani szokot. Kitünően lő íjjal, és a spirituális (szellemi) ereje is hatalmas. 

 

 

SesshoumaruKép

Név: Sesshoumaru

Kor: Kb. 700-800 éves, de kb. 19-20 -nak néz ki

Kard: Tensaiga, Toukijin

Főellenség: Naraku

Kutyadémon, youkai

Család: Inuyasha, a családja többi tagja meghalt

Fegyver: Kardjai - Tensaiga&Toukijin, és önmaga

Szerette: Sara

Sesshoumaru Inuyasha bátyja, azonban ő teljesen szellem (Inuyashával csak az apjuk közös). Először akkor jelenik meg a történetben, mikor Inu no Taishou (apja) sírja után kutat, ugyanis meg akarta szerezni a rettegett démon nagyúr másik kardját, a Tetsusaigát/Tessaigát. Terve viszont nem sikerült, ugyanis öccsét illeti a fegyver, így még megfogni sem tudta azt, nem hogy kihúzni (be volt szorúlva a sírban egy "kőbe", és amikor megpróbálta kivenni, megégette a kezét). A sírhelyen elkezdtek harcolni, hol először, és sajnos utoljára lehet látni Sesshy (Remélem nem baj, ha így hívom! Ez így kicsit rövidebb...) igazi alakját. A csatában elvesztette a bal karját. Kép Majd szövetkezett Narakuval is (kapott egy emberi kart, mibe bele volt ágyazódva egy ékkőszilánk), azonban a félszellem kijátszotta őt. Nemigazán kedveli Inuyashát, de a történet alatt megbékélnek egymással. (addig is több esélye is volt megölni öccsét, de nem tette meg!) Sesshynek hatalmas démoni ereje van. Kezdetben nagyon rideg, alig beszél (de akkor érdemes figyelni rá), de ez megváltozott, mikor megismert egy kislányt: Rint, kit feltámasztott a halálból a Menny kardja-Tensaiga segítségével. Jelleme ekkor elkezdett pozitív irányban fejlődni. Azonban így is ritkán mosolyog (szívből). Nektek viszont találtam egy ilyen ritkaságot: Kép Van egy talpnyalója is, Jaken, meg egy sárkány-ló keveréke, Ah-un. Készíttetni szeretett volna egy kardot Toutousaijel, azonban a kardkovács megilyedt tőle ^-^, így nem készített. :) Helyette Kaijimbou kovácsolt neki fegyvert, a Toukijint, mi egy igazán gonosz szellemkard. A történet alatt egyvalaki szeretett csak bele. Ő pedig nem más volt, mint Sara. Sajnos ebből az egyoldalú szerelemből nem lett semmi, mivel a hercegnő meghalt. (Szó szerint halálosan szerette...) Sesshy nem gyűjti a szilákokat, mivel neki "Nincs szükségem rá!" - mondta.

Képességei és fegyverei:

Tensaiga: A kard használatával Sesshoumaru megláthatja az alvilág démonait, és azokat levágva képes megmenteni a holtakat attól, hogy lelküket az alvilágba ragadják!!!

Energiakorbács: Az ujjaiból generált korbács, amelynek csapásai a kardvágáshoz hasonlóan képesek szinte bárminek a gyors és fájdalommentes felaprítására.

 

Dokassou: Méregkarmok. Sesshoumaru körmei alól halálos, zöld színű méreg kibocsátása, amely karmolással kerül az ellenfél bőre alá. Belélegzése is halálos.

Sesshoumaru bármikor képes felemelkedni a levegőbe és repülni! Sesshomaru természetfeletti gyorsaságra is képes, amelyet harc közben is kiválóan alkalmaz. Immunis a mérgekre, veszélyes gázokra, a betegségekre, amelyekbe bármilyen más halandó belehalna. Immunis még a legtöbb átokkal és mágiával szemben is, bár ez nagyban függ azok nagyságától és intenzitásától. Kiváló kardforgató és egyéb technikákat is használ a harcok során.

 

Megjegyzés Akemytől: Szerintem nagyon jó karakter, nem is gonosz, de nem is jó. Őt vagy nagyon kedvelni, vagy nagyon utálni lehet. Nekem ő a kedvencem! :D

 

 

 

 Jaken 

Kép

Név: Jaken

Kor: 3263 éves

Fegyver: A botja

Szellem, kobold

Ellenség: Naraku

Ura: Sesshoumaru

Jaken egy kissé ügyetlen kobold, ki nagyon ért a hízelgéshez. Sok éve csapatával egy szellem legyőzésére mentek (Jaken régen egy youkai úr volt, így ez nem meglepő), azonban nem jártak volna sikerrel, ha nem jelenik meg Sesshoumaru. Ugyanis a szellem elintézte a koboldok ellenfelét, mivel az a Nagyúr "útjában állt". ^^ Ezután mindig Sesshy után lohol, mindenhová követi. Még egy kétfejű botot is kapott tőle, mit rendszeresen használ is. Azonban még így is, hogy van fegyvere nem szívesen harcol, csak Ah-Unnal, vagy pedig Sesshoumaru mögött érzi biztonságban magát. Rint élőször nem igazán kedvelte, de miután a lány megmentette életét, ő is valamennyire megszerette. Ah-Un nem igazán szokott neki szót fogadni.

 

Rin

Kép

Név: Rin

Kor: 7 éves

Család: Meghaltak a hozzátartozói 

Fegyver: nincs neki, Sesshoumaru megvédi 

Ellenség: mindenki, aki a nagy úr ellensége

Ember

Barátja: Kohaku

Rin egy szeretni való kedves kislány. Miután szüleit a szeme láttára megölték megnémult, egészen addig, amíg nem találkozott Sesshoumaruval. Miután a Nagyúr megsérült (Inuyasha Kaze no Kizujától), ő "ápolta". Minden nap vitt neki ételt, italt, persze Sesshy mindig visszautasította azzal, hogy "Törődj a magad dolgával, ne hozz nekem semmit, nem eszem emberi étkeket". Egy napon Kouga farkasai megtámadták a faluját, hol mindenkit megöltek, Rint is. A Sesshoumaru azonban megérezte, hogy a kislánnyal történt valami, így megkereste, és végül meg is mentette (feltámasztotta, mivel rajta tesztelte le Tensaiga erejét). Attól kezdeve mindenhová követi Sesshoumarut (persze ahova engedi a Nagyúr), kinek mindig szót fogad. Jaken először nem kedvelte, de miután Rin megmentette az életét megbékélt vele. Mindig sokat beszél, barátságos, nagyon vidám és önellátó.

 

 

Ah-un

Kép

Név: Ah-un 

Fegyver: Önmaga

Szellem

Kétfejű sárkánygyík youkai, Sesshomaru hátasa. Egyik feje az "Ah", míg másik feje az "Un" névre hallgat. ^^ Ah-Un repülni is képes, így megkönnyíti Rin és Jaken szállítását, amennyiben Sesshomaru sietne valahová. Ah-Un félelmetes kinézete ellenére növényekkel táplálkozik, szót fogad Rinnek (Jakennek nem mindig...), és engedelmes gazdájának. Vészhelyzetben tüzet okád mindkét szájával, harap és villámgyors manőverezésre képes.

 

 

Kohaku 

 

Kép

Név: Kohaku

Kor: 11 éves

Fegyver: Van fegyvere, de a nevét nem tudom

Család: Meghaltak, csak Sango, a nővére él

Ellenség: Naraku, de nem nagyon utálhatja

Ember, szellemírtó

Ő Sango kisöccse. Ő is szellemírtó, viszont az első harca alatt meghalt (Naraku ellen harcoltak). Azóta irányítani tudja Naraku egy ékkőszilánk segítségével, mit belehelyezett Kohaku halott testébe, így felélesztette őt. Az egész szellemírtó klánt ő gyilkolta le. (Persze akkor a félszellem irányította!) Amikor nincs uralma Narakunak felette, akkor nagyon kedves, és barátságos, de nem szokott sokat beszélni. Valószínűleg ő Rin legjobb (emberi) barátja, igaz egyszer majdnem megölte a kislányt.Kép Ha Kohakuból kivennék az ékkőszilánkot, akkor újból meghalna.

                                 

 

Kaede 

Kép

Név: Kaede 

Kor: 56 éves

Fegyver: íj és nyilak

Ember

Ellenség: Az összes gonosz szellem

Kikyouhoz hasonlóan ő is papnő, ami nem meglepő, mivel Kaede Kikyou huga. Jobb szemét 6 évesen vesztette el, mikor a nővérének segített egy harcban. A Csontok kútja faluja közelében van, így gyakran találkozik Inuyasháékkal. Kaede kora ellenére is sokat harcol szellemek elllen, mik faluját támadják.

 

 

Kouga

Kép

Név: Kouga

Szellem, Farkas szellem

Fegyver: Önmaga, de van egy kardja is, bár nem láttam azt, hogy használná

Család: A farkasfalka

Szerelme: Kagome

"Jegyese": Ayame

Ő a farkasok vezetője, ki szerelmes Kagoméba. Inuyashát nem nagyon kedveli, mindig veszekednek amikor találkoznak. Persze mindegyik veszekedés/verekedés baráti, nem komoly, sosem ölnék meg egymást. Álltalában Kouga a Kagoménak való udvarlásával szokta kihúzni a gyufát. ^-^ Mindkét lábában van egy-egy ékkőszilánk, és még a jobb karjában is. Ezeknek a segítségével igen gyorsan tud mozogni. A Kagurával folytatott harc után elvesztett közülük két szilánkot. Szintén üldözi Narakut, mivel sok társát megölte. Még régebben megígérte Ayaménak, hogy majd egyszer elveszi őt feleségül, de ezt kissé elfelejtette... :)

 

 

Ayame

Kép

Név: Ayame  

Család: Apja (meghalt a történet alatt), és persze a falka 

Fegyver: Önmaga 

Először akkor jelenik meg a történetben, amikor megkereste Kougát, hogy segítsen nekik legyőzni a madár szellemeket. Apja a küzdelemben meghalt, így Ayame lett a falka vezetője. Kouga még kiskorában megígérte neki, hogy majd egyszer elveszi feleségül ("Holdszivárvány éjszakája"). Kagomét az elején nem kedvelte, mivel azt hitte, hogy ő Kouga jegyese, de mikor kiderült a félreértés, jó barátnők lettek.

 

 

 

 

Myoga

Kép

Név: Myouga

Kor: Csak annyit tudok, hogy jó öreg, a youkaiok korát megmondani szinte lehetetlen

Fegyver: Nem harcol, mert nagyon gyáva

Család: Csak az állítólagos felesége...xD

Szellem

Myouga még InuTaishou szolgája volt. Ő tudta csak egyedül, hogy hol a sír igazi bejárata, mit természetesen csak utólag mondott el Inuyashaéknak. Gyakran összefut Inuyashaékkal, azonban ha harcra kerül sor, vagy úgy tűnik, hogy veszít az a fél, akivel van, elfut/elmenekül. Nagyon gyáva és gyors. xD

 

 

Hachi

Kép

Név: Hachi

 

szellem, mosómedve szellem

Fegyver: nem szokott harcolni, de át tud változni valami kukac félévé

Hachi Miroku tanítványa, ki Myougához hasonlóan nem szívesen "harcol". (ő azért nem fut el a legtöbbször...) Egy levél segítségével át tudja változtatni magát egy kukac szerű lénnyé. Ebben az alakjában tud repülni, így gyakran szállítja főhőseinket is. Ritkán szerepel, ezért nem tudunk róla sokat, az viszont biztos, hogy Mirokunak gyakran visz híreket. (pl.: a párducok népéről, stb...)

 

 

 

 

 Írta: Akemy

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kamagra Oral Jelly Online Pharmacy EllAffite

(Ellvola, 2019.08.23 05:55)

Priligy Virosta Buy Isotretinoin North Ayrshire Erectile Dysfunction In Mens <a href=http://sildenafdosage.com>viagra</a> Kamagra Online Pharmacy Receta Cialis Vigria Pills

Purchase Amoxicillin Without Prescription EllAffite

(Ellvola, 2019.03.15 22:06)

Priligy Quanto Prima Cialis Medicamento Efectos Secundarios <a href=http://sildenaf75.com>viagra</a> Finasteride Omnic Propecia Propecia Es Malo Costo Propecia Effetti Collaterali

-

(valaki, 2015.12.12 17:02)

?

Kohaku fegyvere

(valaki, 2015.12.12 17:01)

kohaku fegyverét nem láncos pengének hívják,

,,,

(,,,, 2015.06.29 12:46)

ja és kogának lesz a final attack részekben egy karom fegyvere, és szerintem azt is ide lehetne írni, de ti tudjátok : D

,,,

(,,,, 2015.06.29 12:43)

amugy sesshomarunak nem csak az öccse él (inuyasha) hanem az anyja is, amit a final attack részekben láthattok

:)

(laura, 2014.11.29 19:13)

ez szar, mert a hét harcos, hakudoshi, a csecsemő, moryumaru, és még egy csomó mellékszereplő sincsen benne, pedig tőb részen is benn voltak ;) :)

Inuyasha

(Inuyasha girl, 2013.10.28 21:52)

Kohakoból kivették a szilánkot a Final act-ba és mégse halt meg.

Re: Inuyasha

(laura, 2014.11.29 19:12)

azért nem halt meg, mert kikyo életet adott neki

sesshomaru mosolya

(BatkaMano86, 2014.08.20 20:13)

Melyik epizódban van, amikor Sesshomaru elmosolyogja magát és még Jaken is azt mondta erre, hogy ne mosolyogjon, mert így sokkal veszélyesebbnek látszik????????????

hiba

(RIcs, 2014.05.18 18:59)

sziasztok am sesshomaru hibás mert van neki bakusayga kardja is meg az anyja még él volt is benn

Nem kedveli????

(Slyx, 2013.09.17 17:28)

Az azért túlzás, hogy Kykiou "nem kedveli" Kagomét. Inkább csak tart tőle, mivel képes volt visszavenni a szellemi erejét. Inkább azt bánta, hogy nem ő volt az, aki Inuyasha lelki sebeit begyógyíthatta, hanem Kagome.

hime@nagyfasz.hu

(Jamashita Hime, 2012.11.06 17:50)

Muszáj egy mosó medvének lenije Miroku szolgája.

Bajcsy Zsiliczky E.u.45

(Horvath Réka, 2012.11.06 17:18)

Kedves A.Dániel nagyon tetszik a web-oldalad mindig
ere vártam mivel ez szuper szia.

kuk@c internet.com

(Horváth Réka, 2012.10.15 15:33)

Imádom ezt a web oldalt de ez nem minden mivel szu-per és jó na csá.

yaoiiazeletem@citromail.hu

(Kagome , 2012.07.31 16:34)

háát eggyértelmúen kohaku jó ! :DD egyébkéntmeg ...hogylehet ennyi jaken?:o ayta k..:D am köszii olyan sok hülyeséget raknak föl..xD hogy kikyo 50 volt mikor meghalt XD ..oké..

Kohaku

(Akemy (szerki), 2011.12.26 22:51)

Én úgy gondoltam, hogy ő inkább a jó szereplők közé sorolható, mivel -ha belegondolunk- Naraku irányítja, ezért nem igazán tehet a gonosznak és kegyetlennek számító tetteiről. Ha pedig nem irányítja, akkor meglehetősen kedves, és szerintem nagyon aranyos ^-^, bár akkor sem fordíthat hátat Narakunak, mivel akkor meghalna (jobban mondva megölné őt a "drága" főgonosz).

Jó vagy gonosz?

(Németh Sára, 2011.11.20 15:27)

Kohakuról hát azt nem tudom hogy jó vagy gonosz.

kard

(Akemy (szerki), 2010.06.04 21:07)

Igen van. Azt hiszen Bakkushaiga-nak hívják...de nem biztos, hogy pontosal ez a neve. Erről majd később készítek egy új menüpontot... az Inuyasha The Final Actról. :)

Sesshomaru kardjai

(Quesc, 2010.06.04 10:19)

Ha jól emlékszem Sesshomarunak van még egy kardja, amit a mandában szerez meg miután a Tensaiga és a Tessaiga egybeolvad. 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< Február / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 360750
Hónap: 1609
Nap: 41