Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

Tensaiga: A gyógyító kard. Apja hagyta rá. egyszerre száz ember életét képes megmenteni. Az alvilág küldötteit kell elpusztítani vele és a személy vissztér a halálból. Egy Totusai nevű kovácsmester kovácsolta Inutaisho egyik agyarából.  Sesshoumaru mihaszna kacatnak tartotta, mivel ő úgy gondolja semmi hasznát nem veheti, hisz ő gyűlöli a halandókat. Később megmenti Rin életét vele és ezentúl már nem tartja olyan haszontalannak.

 

 

Tokijin: Naraku egyik reinkarnációja Gosinki egyKépszer kettéharapta a Tetsusaigát.  Sesshoumaru ennek a szellemnek a fogaiból kovácsoltatta Kaijinbouval a Tokijint, így felvehette a harcot a Tetsusaigával. A kard tökéletes gyűlölete  és vérszomja Inuyasha iránt lilásvörös aurát képes létrehozni, ami kiválóan képes megsebezni az ellenfelet. Képes hasonló támadási formákra is, mint a Tessaiga, azonban ezek csak egyszer használhatóak, nem olyan gyakran, mint a Tessaigánál. A kard ereje: ,,Kenatsu” - sárga fénycsíkok, melyek átszaggatják az ellenfelet - ,,Souryouha” - a szélbordához hasonló kék energiahullám.

 

 

Dokkasou: Sesshoumaru mérgező karmai. Ha valakit megsebeKépsít ezzel, annak lebénul a teste és általában meg is hal. 

  

 

 

 

 

Szellem ostor: Sesshoumaru képes arra, hogy egy moKépzdulattal elsöprő erejű ostorszerű fénycsíkot hozzon létre, ami szinte mindenen képes áthatolni, és másodpercek alatt feldarabolni az ellenfelet. Az ostor tömény szellemi energiából áll, ami Sesshoumaru ujjhegyeiből tör elő. Ha maga a fényostor nem végezne az ellenféllel, akkor sincs remény a menekülésre: a fényostornak mérgező hatása is van, ilyenkor általában sárgából zöldre vált a színe. Az animéban Sesshoumaru gyakran arra használja, hogy Inuyasha kezéből kiverje a Tessaigát. (mivel azt szellem nem érintheti)

 

 

Kutya alak: Ez Sesshoumaru igazi alakja. Mivel ő kutyaszellKépem át tud alakulni kutyává, persze így sokkal nagyobb és erőssebb. Ekkor a nyála mérgező, ami fullasztó gőszt bocsát ki magából. Csak a 7. részben láthatjuk ezt az alakját.

 

 

 

 

 

 

 

A Fejek Botja: A Fejek KépBotja, a Koponyák Botja, Nintojo, a Kétfejű Bot. Ezekkel a nevekkel illetik. Úgy tartják, hogy Sesshoumaru ennek a segítségével találta meg az Inuyasha szemében elrejtett átjárót apjuk sírjához... De az is lehet, hogy a Bot magát a Tessaigát észleli. Mindenesetre a bot képes pusztító lángokat lőni magából, és valószínűleg rejtett képességekkel is rendelkezik. (pl. démoidézés) Sesshoumaru Yakennek adta, mivel ha az képes használni, akkor vele tarthat. Yaken ezért őrzi nagy becsben a Fejek Botját.

 

 

 

 

 

Sesshylove&Angelus

 
 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< Január / 2021 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 332535
Hónap: 2710
Nap: 72